Program Hadiah HariJadi
~PHHJ~

Tidak ada undang-undang didunia ini yang melarang kita
daripada memberi hadiah wang secara ikhlas kepada seseorang.

MANA ADA LAGI PROGRAM KREATIF LAIN SEPERTI INI?

àHADIAH HARIJADI
àHADIAH PENGENAL
àRINGKAS~MUDAH~CEPAT!
Ini Kisah Benar!!!

SUMBANG HADIAH àISIKAN BORANGàHANTAR E-MAILàTERIMA HADIAH <"

Hari pertama…saya masukkan Hadiah RM20 kepada PESERTA dan RM20 kepada PENGENAL di sebelah pagi. Saya ambil 2 Slip (resit) Bank. Sebelah petang, saya ke Internet untuk mengisikan Borang Penyertaan. Malamnya, saya ke Internet lagi, semak Email. Saya dah terima Laman Web peribadi!.Saya terus E-MAILkan kepada semua rakan-rakan Internet!. Saya lakukan setiap hari. 
Seminggu kemudian, saya pergi ke mesin ATM, semak baki akaun dan...............DAH DAPAT HADIAH …....!!!!!@$$%???$$$$$$$!......WOWW…....CEPATNYA!!!

PELUANG SEUMUR HIDUP

Tahniah kerana menerima peluang ini. PHHJ telah saya hasilkan sendiri, setelah menganggur selama beberapa bulan, akibat diberhentikan kerja. Ketika itu umur saya 44 tahun – tak ada orang yang berminat ambil saya bekerja!. Wang simpanan yang ada, saya gunakan untuk menyelesaikan keperluan rumah dan bil-bil yang perlu dibayar, dan berbagai lagi. Akhirnya saya mendapati simpanan saya semakin mengecil dan meruncing.

Pada suatu hari saya mendapat ilham, bagaimana RM40.00 boleh dimanfaatkan oleh ramai orang dalam PHHJ ini. RM20.00 sebagai hadiah HariJadi dan RM20.00 sebagai hadiah kepada Pengenal. Sesiapa sahaja, tidak mengira bangsa atau keturunan, walau di mana mereka berada, asalkan mempunyai Akaun Bank, layak menyertai.

PHHJ berupaya membantu ramai orang-orang seperti saya yang mempunyai masaalah kewangan, untuk melangsaikan hutang, membayar bil-bil yang tertunggak dan lain-lain. Dan juga yang membeli kereta, apartment atau kediaman. Inilah program yang paling kreatif, mudah dan pantas, serta tidak menyalahi undang-undang, kerana tidak ada undang-undang yang melarang kita memberi hadiah wang tunai  kepada seseorang dan bantu membantu serta beramal jariah.

Terdapat 12 bulan kelahiran setahun dan di bahagikan kepada 4 Kumpulan:


KUMPULAN [ 1 ]
JANUARI/FEBRUARI/MAC
KUMPULAN [ 2 ]
APRIL/MEI/JUNE
KUMPULAN [ 3 ]
JULAI/OGOS/SEPTEMBER
KUMPULAN [ 4 ]
OKTOBER/NOVEMBER/DISEMBER

Untuk menyertai program ini, anda hendaklah mengenalpasti dalam KUMPULAN manakah anda berada. Umpamanya, jika lahir pada bulan Disember, bermakna anda berada dalam KUMPULAN [4]. Hadiahkan RM20 kepada Peserta KUMPULAN 4 dan RM20 lagi kepada Pengenal. Nama anda akan menggantikan Peserta yang telah menerima hadiah RM20 dari anda.

Kesemua peserta KUMPULAN 1, 2, 3 dan 4, akan sama-sama mempromosi atau menghebahkan Laman Web mereka secara peribadi, mengiklan, telefon atau menghantar EMAIL kepada seberapa ramai rakan-rakan masing-masing. Kira-kira 1 hingga 2 minggu kemudian, masing-masing dijangka akan mulai menerima hadiah wang tunai antara RM60 – RM400. Jumlah tersebut akan meningkat pada minggu-minggu seterusnya. Anda mungkin menerimanya SETIAP HARI!.
 

Dua Langkah sahaja … boleh memberi kebebasan kewangan!
 

Langkah 1

Hadiahkan RM20.00, kepada PESERTA yang berada dalam KUMPULAN yang sama dengan anda; dan RM20.00 lagi kepada PENGENAL. Masukkan wang tersebut ke dalam akaun Bank masing-masing. (Simpan 2 Slip Bank, kerana selepas mengisikan Borang Penyertaan, anda akan menerima Email dari kami, supaya mengirimkannya ke alamat yang akan diberikan)

Langkah 2

Isikan Borang Penyertaan dengan lengkap, dan akhir sekali, klik butang "Submit".
 
 

APA YANG ANDA AKAN PEROLEHI?

Dalam masa beberapa jam sahaja, anda akan menerima Email, mengandungi:
(a) arahan supaya mengirim SLIP BANK kepada alamat yang diberikan dengan pos, dan
(b) Laman Web peribadi seperti ini yang boleh anda promosikan segera kepada rakan-rakan anda yang
     lain, terutama melalui EMAIL!.

BAGAIMANA PROGRAM INI BERJALAN DAN

BERAPA BANYAK HADIAH AKAN DIPEROLEHI?


LIHAT CONTOH BERIKUT

ANDA perkenalkan 20 peserta baru dan purata hanya 30% sahaja yang SAMA bulan kelahirannya dengan anda. Peserta-peserta lain juga dapat melakukan seperti anda…

ANDA Perkenalkan 20 x 30%
6 x RM20.00
RM120.00
+ HADIAH 20 PENGENAL
20 X RM20.00
RM400.00
Bakinya: 14 orang (membawa nama anda dalam senarai) dan meneruskan promosi melalui Email 
RM520.00
14x20=280x30%
84xRM20.00
RM1,680.00
Bakinya: 196 orang (membawa nama anda dalam senarai) dan meneruskan promosi melalui Email
196x20 = 3,920x30%
1176xRM20.00
RM23,520.00
Bakinya: 2,744 orang (membawa nama anda dalam senarai) dan meneruskan promosi melalui Email
2,744x20 = 54,880 x30%
16,464xRM20.00
RM329,280.00
Bakinya: 38,416 orang (membawa nama anda dalam senarai) dan meneruskan promosi melalui Email

Proses yang sama akan berjalan terus...tanpa hentinya....

.......INFINITI kearah Jutawan!

Jika anda dan rakan-rakan yang lain berjaya memperkenalkan 20 peserta baru dalam tempuh sebulan, anda berpeluang mengumpulkan hampir RM1Juta dalam 6 bulan!. Hadiah RM20.00 dimasukkan terus ke dalam akaun anda, oleh peserta-peserta baru yang sama Bulan Harijadi dengan anda!. Semak baki dalam akaun Bank anda sekurang-kurangnya 1 minggu dari tarikh anda memulakan iklan atau mengirim Email.

Jika anda dan rakan-rakan anda, masing-masing boleh perkenalkan 20 peserta dalam masa 1 minggu, maka tidak mustahil sekiranya anda boleh mendapat wang tunai yang banyak dalam masa tidak sampai 1 bulan!

Di zaman INTERNET ini, ramai yang boleh perkenalkan 20 peserta dalam satu hari atau beberapa jam sahaja, maka tidak mustahail sekiranya anda boleh mendapat wang tunai segera, dalam masa 1 – 2 minggu sahaja!

Contoh tersebut berdasarkan 20 penyertaan sahaja. Lebih banyak anda emailkan kepada rakan-rakan atau kenalan, bertambah besarlah jumlah hadiah yang bakal anda terima, iaitu Hadiah Bulan Harijadi dan Hadiah Pengenal!.

Rahsia kejayaan Rancangan Kewangan ini ialah TINDAKAN. Anda mesti bertindak cepat, menyertai segera dan promosikan (email) seberapa banyak, tanpa berlengah masa!. Selepas ini, poket anda tidak akan pernah kering lagi!. Tunaikan segala impian anda melalui program ini.
 
 

LAMAN WEB PERCUMA

TAWARAN TERHAD….CEPAT!!!

Anda beruntung, kerana saya sebagai Pengurusan, TIDAK MEMINTA sebarang bayaran penyertaan atau keahlian. Memadailah dengan hadiah-hadiah yang saya perolehi setiap hari, bagi menampung perbelanjaan pengendalian Rancangan Kewangan ini. Yuran perkhidmatan mungkin dikenakan pada satu hari nanti, sekiranya perlu, bagi menjamin supaya Rancangan Kewangan ini akan bertahan selama-lamanya!.

Tidak ada Rancangan Kewangan lain di dunia yang boleh menjamin pulangan yang begitu banyak, secara sah dan hanya memerlukan modal yang begitu kecil. Ia telah dapat melepaskan ramai peserta dari belenggu hutang atau masaalah kewangan mereka. Jadi, sekarang anda adalah sebagai PENYAMBUNG dalam Rancangan ini. Saya berharap, idea kreatif ini nanti, akan diingati dan dihargai kerana menyumbang kearah kehidupan yang lebih selesa, lebih yakin, berwawasan dan bebas dari segala masaalah kewangan!.

Bagi anda yang telah berjaya dalam hidup dan tidak punya masa atau tidak memerlukan program ini, tentunya lebih baik memberikan peluang yang anda terima ini kepada orang lain yang lebih memerlukan, daripada membiarkan ia berlalu begitu sahaja!.

SEKARANG…! Anda telahpun didedahkan kepada program kewangan ini. Jangan berfikir lagi. Lakukan sekarang dan selesaikan masaalah anda!.
 

LANGKAH 1
  1. Pastikan DALAM KUMPULAN MANA anda berada;
  2. MasukkanRM20 KE DALAM AKAUN PESERTAberkenaan;
KUMPULAN [ 1 ]
PESERTA
JAN/FEB/MAC

Masukkan RM20.00 ke dalam akaun Peserta ini (ambil slip Bank sebagai bukti pembayaran)

SHAHARUDIN  MAT

BSN (Bank Simpanan Nasional)

NO. AKAUN: 0211229870761827

KUMPULAN [ 2 ]
PESERTA
APRIL/MEI/JUN

Masukkan RM20.00 ke dalam akaun Peserta ini (ambil slip Bank sebagai bukti pembayaran)

MOHD AZHAR NORUDDIN

BSN

NO. AKAUN: 0850029888751246

KUMPULAN [ 3 ]
PESERTA
JULAI/OGOS/SEPTEMBER

Masukkan RM20.00 ke dalam akaun Peserta ini (ambil slip Bank sebagai bukti pembayaran)

SUYATI SUTIYAN

MAYBANK BERHAD

NO AKAUN: 1510-1695-0098

KUMPULAN [ 4 ]
PESERTA
OKT/NOV/DISEMBER

Masukkan RM20.00 ke dalam akaun Peserta ini (ambil slip Bank sebagai bukti pembayaran)

MOHD KHAIRUL SHAIHAN BIN ABDUL RAHMAN

BSN

No. Akaun:  1110829839144910

3. Masukkan RM20 KE DALAM AKAUN PENGENAL

MOHD KHAIRUL SHAIHAN BIN ABDUL RAHMAN
BSN
NO. AKAUN:  1110829839144910

Nota Penting

Jika anda berada dalam Kumpulan Bulan Kelahiran yang sama dengan PESERTA dan PENGENAL, maka bolehlah anda masukkan RM20 + RM20 = RM40.00 ke dalam akaun beliau
sekali dengan menggunakan satu slip bank sahaja!.
 

LANGKAH 2
KLIK DI SINI UNTUK BORANG PENYERTAAN

Borang Penyertaan Mesti Disempurnakan Sebelum Anda Layak Diberi Laman Web Percuma!

Anda akan diarahkan supaya mengirimkan 2 salinan asal SLIP BANK (sebagai bukti pemberian hadiah kepada PENGENAL dan PESERTA), dalam tempuh 10 hari, ke alamat yang akan kami berikan. Selepas tempuh tersebut, jika SLIP BANK tersebut tidak juga diterima, Laman Web yang telah diberikan kepada anda akan dibatalkan dan anda tidak akan berpeluang meneruskan Rancangan Kewangan ini.
 
 

PELUANG INI SANGAT BERHARGA DALAM HIDUP ANDA

IA TIDAK MELIBATKAN WANG YANG BANYAK

BUKAN RM2000....RM1,000....RM500...
BUKAN RM100....!!!

TETAPI HANYA RM40.00

SEKALI SAHAJA SEUMUR HIDUP!!!

OLEH ITU PASTIKAN ANDA
TIDAK MEMBUAT PENYERTAAN YANG PALSU!!!


KLIK DI SINI UNTUK KIRIM PERTANYAAN